Passa al contingut principal

WITHIN me: Observar la respiració

Observar la respiració
Pots escoltat-la a  https://youtu.be/cQ_liWyhTcE
Quan vulguis, seu còmodament i permet que el cos es relaxi.
Fes una respiració ben profunda. Inspirant per la boca i espirant pel nas. Et vas relaxant, i quan estiguis a punt, tanca els ulls lentament. Deixa que la teva respiració descansi en el seu estat natural. Sense forçar. I posa tota la teva atenció a la zona del cos on notes amb més facilitat la sensació de l'aire entrant i sortint. Sabent que vindran pensaments. I que això està bé. Observa que cada respiració és diferent i única. Molt atentament, fixa't en cada respiració. Fins i tot pots veure que just després de cada espiració, hi ha un petit espai. Quan l'aire surt, hi ha un moment de suspensió abans que torni a entrar de nou. Observa aquest espai amb curiositat. I per un moment, descansa la teva atenció en aquest espai Porta l'atenció de tornada altra vegada: a la sensació de contacte, a l'espai, els sons, les olors al teu voltant. Com pots veure, amb aquests exercicis no estem intentant canviar res, només volem estar més desperts i conscients a allò que passa al nostre interior. I pots obrir els ulls lentament. Com ja has vist, només en la respiració, hi ha una subtil riquesa de sensacions a la qual no havies prestat mai atenció. Et desitjo un feliç dia.

Comentaris

  1. Alejandro Ramos 1r ESO B SG Sant Adrià

    He fet aquest exercici i me he relaxat molt, ha sigut un moment de pau molt tranquil. M'ha vingut bé per començar el dia.

    ResponElimina
  2. Clàudia Cervera 1r ESO A sg Ripollet
    Aquest exercici m'ha servit molt d'ajuda, perquè estava molt agobiada i he acabat super relaxada.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies