Passa al contingut principal

Intuïcions: La vida passa volant


La vida passa volant 

https://youtu.be/INuC1fRD-a4

El concepte que hi ha darrere d'aquest vídeo és simple: ens preguntem si es pot revelar alguna cosa sobre la vida simplement organitzant a les persones segons escales. Tres minuts és molt poc temps per comunicar alguna cosa, potser massa curt per explicar una història o per conèixer a un personatge. Tot i així, les persones de la pantalla ens impedeixen veure-les com nombres. Fins i tot en ràfegues d'un segon, hi ha mons de personalitat que s'estenen davant nostre. Les imatges tracten realment sobre la nostre sorpresa per la grandesa de la vida, infinita en la seva varietat, fins i tot quan sembla normal, per a cada un de nosaltres, viure-la.

Moltes vegades pensem que "cal aprofitar la vida". És cert, però ho hem de fer pensant que els nostres actes també repercuteixen en el demà. Pensar en el demà no treu que deixem de pensar en el present; és més, li dóna el seu autèntic sentit. Com deia el protagonista de Gladiator, "el que fem en aquesta vida, té el seu ressò en l'eternitat". "Carpe diem", que significa "aprofita el moment". És important que aquest "carpe diem" sigui mogut per l'amor a l'etern, al que roman i no canvia. 

B.Blanco

L'objectiu d'avui és preguntar-nos pel camí que recorrerem aquest curs, fixar-nos unes metes i pensar com vull viure.


Comentaris

  1. Pol Hurtado Laborda 3r ESO Col•legi Sant Gabriel de Barcelona

    La vida passa molt ràpid, però nosaltres encara som molt petits per adonar-nos d'això. Hem de disfrutar cada moment perquè no saps quan vas a morir.

    ResponElimina
  2. DANIEL HERRERA 3rA ESO Sant Gabriel de Barcelona.
    Crec que el video ha sigut divertit i que te un molt bó significat.

    ResponElimina
  3. Hem de disfrutar i aprofitar cada moment ja que com demostrael video la vida passa molt ràpida.

    ResponElimina
  4. Aitana Torres Lorenzo 3rA Sant Gabriel de Barcelona
    Crec que pensar en el futur ens ajuda a viure el present, ens fa entendre que fem i perquè ho fem i ensa ajuda a marcar els nostres objectius.

    ResponElimina
  5. Ryan Moreira 3A Sant Gabriel de Barcelona
    Hi ha que disfrutar de la vida, perquè tal i com diuen aqui, la vida passa volant.

    ResponElimina
  6. Pol Pérez Roca 3rA ESO Col·legi Sant Gabriel
    Podem veure en aquest vídeo diferent gent de diferents edats, podem observar com de ràpid passen i, com diu el títol, la vida passa volant. Hem de gaudir la vida i no desaprofitar-la, ja que, la vida passa volant.

    ResponElimina
  7. La vida és molt curta, és per això que hem de gaudir-la al màxim, tant amb els amics o amb la família, perquè arribarà un dia, quan creixis, que la teva família o algun amic ja no hi seran al teu costat per a tu .

    ResponElimina
  8. Elena De Jesús 3RESO A
    Sant Gabriel de Barcelona

    La vida és molt curta, és per això que hem de gaudir-la al màxim, tant amb els amics o amb la família, perquè arribarà un dia, quan creixis, que la teva família o algun amic ja no hi seran al teu costat per a tu .

    ResponElimina
  9. Nerea Domingo 3ESO A Sant Gabriel de Barcelona
    Penso que es veritat que la vida passa molt rapida, ja que sense adonar-nos cada vegada quan ens posem a reflexionar es veu que som mes grans i per això hi ha que gaudir de la vida.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies