Passa al contingut principal

PREGAcine: "Stay Positive" by Tristan Salzmann


"Stay Positive" by Tristan Salzmann 

Comenta el vídeo. Què té a veure amb mi? M'he sentit alguna vegada així? Com he superat aquest moment?
“La correcció, de moment, no sembla que porti alegria, sinó tristesa; però, més tard, els qui han passat per aquest entrenament en cullen el fruit pacífic d'una vida justa.”. Hebreos 12, 11

Comentaris

 1. Sara Villamayor López 4rt A ESO

  Encara que la situació en la que estem ens faci ser negatius, no hem de deixar mai de pensar que si has fet una baixada, ara tan sols pots pujar cap amunt, confiant en tu mateix i creient que tot anirà bé, és a dir, ser positiu.

  ResponElimina
 2. Eric Parramon SGBCN 4rt ESO

  Crec que el missatge d'aquesta reflexió és molt cert, hem d'intentar ser positius tots i així el dia ens anirà encara que sigui una mica millor.

  ResponElimina
 3. Paula Pérez Gabarró 4tA ESO Barcelona
  No podem aparentar una cosa que no som o no sentim perquè això al final ens acaba afectant negativament. És veritat que si tenim algun mal dia em d'intentar al màxim que no sigui tot tant desesperant, però hi ha vegades que fessis com fessis les coses no surten bé. Però, encara que tot hi vagi malament les coses tornaran a sortir bé. Així que no és qüestió d'aparentar, és qüestió de ser-ho i gaudir-ho.

  ResponElimina
 4. Arnau Blasco 1rB Sant Adrià del Besòs

  Per molt que vagin malament las cosas has de continuar cap endavant.

  ResponElimina
 5. Aina Ramos- Sant Gabriel de Sant Adrià
  Yo aquest caràctern no el tinc moltes vegades però en aquest video fa fet compendre una mica millor que hi ha persones que venen de diferents anims perquè tinguin un bon dia o un dia molt dolent.

  ResponElimina
 6. Pedro Ortega 4B Burgos
  Que cuando estas muy bien luego viene lo malo y cuando estas mal vienen las cosas buenas.

  ResponElimina
 7. Adela Justo Sant Adrià
  Davant l'adversitat, esperança. Déu és al nostre costat.

  ResponElimina
 8. Jose Lopez 1rB ESO Sant Adria del Besos
  Crec que quan tens un mal dia hi ha que mirar el costat positiu perue l'esser huma solament veu lo negatiu, per aixo el nen te un mal dia.

  ResponElimina
 9. Daira Nadal Sant Àdria 1rB Eso

  El missatge que hem dona aquet video es que tenim que estar sempre positiu no negatiu per que si estem negatiu es cuan les coses pasan.

  ResponElimina
 10. Joana Vergel 1r B D'ESO Sant Adrià del Besòs
  jo algun cop me he sentit aixi pero jo ho he superat pensant que no he d'estar malament perque només tenim una vida, hem de ser positius sempre perque més tard aconseguim recompensas

  ResponElimina
 11. Sergio García Sant Ardià 1rB Eso

  ami hem passava aixo pero ara intento ser mes possitiu

  ResponElimina
 12. Eric Gómez Canals Sant Adria de besòs
  penso que sempre hem de ser positius menys en el tema del covid perquè sino no podem fer que els moments siguin feliços. Yo m'he sentit així un mun de vegades i no es agradable i només cambiant de pensament es pot evitar.

  ResponElimina
 13. Mar Azul Garcia 1eB D'eso Sant Adria del Besos
  Alguna vegada hem sento igual que el nen del vídeo enfada,pero hem de ser positius i la vida ens anirá molt millor.

  ResponElimina
 14. Adrià Julian 1rB ESO Sant Adrià

  M'agradat el video. Perque si fem tot enfadats o amb poques ganas tot sortira malament, si a tot trobem el costat positiu i fem les coses amb ganes i energia segur que sortira bé.

  ResponElimina
 15. David Muñoz Sant Gabriel Sant Adrià
  Jo també he passat per moments així, i encara que no et vagi molt bé hi ha que aprofitar el dia en cada moment i estar content.

  ResponElimina
 16. Aquest noi vol intentar estar content pero una serie de cosas dolentes li passen i es possea més enfadat

  ResponElimina
 17. Ainara Pérez 1B ESO Sant Adrià de Besós
  Tenim que mirar el costat positiu de tot, encara que no ho trobem, perquè la vida es molt bonica.

  ResponElimina
 18. laia alcorisa Sant Gabriel Sant Adria 1rB
  sempre has de pensar que tot el que pasa es bo pel mon i les persones. Com per exemple la pluja perque si no pluigues no i hauria aigua. A mi m'ha passat alguna vegada pero despres em dono compte de que es bo pel mon

  ResponElimina
 19. Laia Gubern 1rB Sant Adrià
  Tots en algun moment de la vida ens em sentit com el personatge, i aquest curtmetratge ens ensenya a que per molt malament que vagi la vida no ens hem de rendir i hem de continuar endavant. Perquè els dies amb positivisme surten millors que els que es van amb tristessa i negativitat. Les nostres emocions ens fan gaudir més o menys ja que tot es qüestió d'actitut. La vida és una només, i l'hem de viure.

  ResponElimina
 20. Cristian Gómez Canals 1r ESO Sant Adrià del besos El que pasa aquest video em passa moltes vegades i el que intento fer es pensar en algo que em fagi feliç, però si no serveix intento passar-mo bé.

  ResponElimina
 21. Alvi Nowshadur Nurjahan 1r ESO b Sant Adria

  Aquest video m'ha demustrat que per ser una persona positiva primer tindras mala sort pero tu tens que seguir sen positiu.

  ResponElimina
 22. Crec que el missatge d'aquesta reflexió és molt cert, hem d'intentar ser positius tots i així el dia ens anirà encara que sigui una mica millor.

  ResponElimina
 23. Ángel Tenllado Romero 1rB ESO Sant Adria
  Tenim que ser sempre possitius costi lo que costi

  ResponElimina
 24. Gisela Coesa Sant Gabriel Ripollet 2A ESO.
  El missatge que dona aquet video es que hem de estar positius sempre.

  ResponElimina
 25. en la vida ay que ser positivo porque si no la todas las cosas te iran mal porque ni tu mismo creeras que lo conseguiras

  ResponElimina
 26. Carla Palau - 2n ESO A - Sg Ripollet

  Encara que tinguem un dia en el què no tot va bé, hem de ser positius devant les coses.

  ResponElimina
 27. Marc Cabeza 2A SgRipollet, Religió:
  Encara que la situació en la que estem ens faci ser negatius, no hem de deixar mai de pensar que si has fet una baixada, confiant en tu mateix i creient que tot anirà bé, és a dir, ser positiu.

  ResponElimina
 28. David Martin 2n ESO
  Encara que la situació en la que estem ens faci ser negatius, no hem de deixar mai de pensar que si has fet una baixada, ara tan sols pots pujar cap amunt, confiant en tu mateix i creient que tot anirà bé, és a dir, ser positiu.

  ResponElimina
 29. Paula Vizcaíno Sant adrià 1rB
  Encara que tot vagi malament hem de seguir cap endavan amb positivitat.

  ResponElimina
 30. Martí Villegas 2n A Sg Ripollet
  Quans ens sentim bé tot es bó i les coses que pasen son graciés al teu estat d'anim o a com les aferontis. I per molt que t estiguis malament i que tot el que t'envolta no és bó, has de continuar cap endavant i afrontar-ho tot positivament.

  ResponElimina
 31. Aleix Caro 1º b sg sant Adrià

  No per que el dia ens vagi malament ens hem d´enfadar mes, ens sentirem mes sols i amb menys autoestima. Al contrari hem de fer un somriure i treure forçes de on ens sortin.

  ResponElimina
 32. Ivan Vargas Nuñez 2n A ESO Sg Ripollet
  Yo m'he sentit a vegades així però no he fet l'ho mateix que aquest noi yo m'he enfadat o m'he posat trist però ara quan em passi això intentarè se positiu.

  ResponElimina
 33. Alex Ruiz 2n A Sant Gabriel Ripollet
  Crec que quan tens un mal dia hi ha que mirar el costat positiu perue l'esser huma solament veu lo negatiu, per aixo el nen te un mal dia.

  ResponElimina
 34. Alberto García 2n d'eso A Ripollet
  Yo aquest caràcter no el tinc moltes vegades però en aquest video fa fet compendre una mica millor, ja que hi ha persones que venen de diferents anims perquè tinguin un bon dia o un dia molt dolent.

  ResponElimina
 35. Pablo Fernandez Vega 2nA ESO Sg Ripollet
  Alguna vegada hem sento igual que el nen del vídeo enfada, penso que sempre hem de ser positius.

  ResponElimina
 36. Montse Vázquez Palacio 2nA Eso Ripollet

  A mi tambe m'ha passat algunes vegades i encara no te vagi molt be hi ha aprofitar el dia el dia en cada moment i esatar content o contenta.

  ResponElimina
 37. Carla Espinosa Sant Àdria 1rB ESO.
  Penso que el missatge que dóna és bo, perquè és com si et volgues dir que has de estar positiu, que passi el que passi després estaràs millor i això ho podem aplicar a la nostra vida i potser tot serà una mica més fàcil!

  ResponElimina
 38. Arnau Recio Rabal
  Encara que la situació en la que estem ens faci ser negatius, no hem de deixar mai de pensar que si has fet una baixada, ara tan sols pots pujar cap amunt, confiant en tu mateix i creient que tot anirà bé.
  És a dir ser sempre positiu.

  ResponElimina
 39. Martina Pérez 1rB Sant Adrià
  Jo em vaig sentir així durant un temps. Quan es va morir la meva vesàvia estaba molt trista, pero feia veure que estava bé, fins que un dia vaig aprendre que has de ser positiu, llavors, pasi el que pasi sempre has de veure las parts positives.

  ResponElimina
 40. Daniela Zahino Alcaide 2nA Sant Gabriel Ripollet

  No podem aparentar una cosa que no som o no sentim perquè això al final ens fa ser negatius. Jo moltes vegades m'he sentit així, però intentant ser més positiva amb el temps ja no em solen passar coses així.

  ResponElimina
 41. Laia Pallàs Adamuz 2n B ESO SgViladecans
  Jo crec que per molt que t'aixequis amb el peu esquerre o que les coses no et surtin com vols , sempre has d'intentar ser positiu i veure les coses bones encara que costi.
  M'he sentit identificada amb el video , ja que hi ha dies que no em surten com vull

  ResponElimina
  Respostes
  1. Mario Castro Martín 2n A ESO SgViladecans9 de novembre del 2020, a les 12:02

   Tens tota la raó.

   Elimina
 42. Mario Castro Martín 2n A ESO SgViladecans
  El misatge és ben clar, si tenim un mal dia, sempre hem d'aixecar-nos amb bona cara.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies