Passa al contingut principal

Enfocar: Donar fruit abundant


El Pare vol que donem molt de fruit. És a dir: aprofitar a fons aquesta vida, créixer plenament com a persona humana. És lògic. Un vinyater planta la vinya i la conrea perquè produeixi fruit abundant. Si nosaltres muntem una empresa, voldrem que rendeixi. Jesús insisteix: «Sóc jo qui us he escollit a vosaltres i us he confiat la missió d'anar pertot arreu i donar fruit, i un fruit que duri per sempre.» (Jn 15,16).
Els cristians vivim avui preocupats i distrets per moltes qüestions. No pot ser d'una altra manera. Però no hem d'oblidar l'essencial. Tots som «sarments». Només Jesús és «el cep veritable». En aquests moments és decisiu «romandre-hi»: aplicar la nostra atenció a l'evangeli i procurar no apartar-nos del seu projecte.
Deixa de preguntar-te pel fruit que aportaràs o el que vols aconseguir. Acull-lo i descobreix el valor de tornar una i altra vegada a la vida buscant el fruit.

Comentaris

  1. Josue Fernández 3ºA ESO BCN3 de maig del 2021, a les 8:14

    Esta reflexión habla mucho del "dar fruto" es un objetivo que rinde para bien y será productivo a lo que te dediques.

    ResponElimina
  2. Ariadna Hidalgo 3a SGBCN:
    Creo que habla mucho de que no te preocupes por lo que darás en el futuro y preocuparte por lo que estas dando ahora y pensar que en un mañana será mucho mejor.

    ResponElimina
  3. Pol Pérez Roca 3rA ESO Sant Gabriel Barcelona
    Jo crec que tots hem d'aprofitar la vida que ens han regalat i que no és hem d'amoïnar amb problemes que ens semblen molt grans, però no ho són. Hem de valorar les nostres condicions de vida i pensar en la sort que tenim.

    ResponElimina
  4. Nerea Domingo 3r ESO A Sant Gabriel de Barcelona
    Es molt important gaudir de la vida, gaudir de cada moment i amb esforç i bondad es pot aconseguir el que vulguis i viure de la manera mes feliç posible.

    ResponElimina
  5. Elena De Jesús 3rAESO Sant Gabriel de Barcelona3 de maig del 2021, a les 8:18

    Tothom hem de gaudir de la nostra vida al màxim però si l'hem de gaudir ha de ser d'una bona manera.

    ResponElimina
  6. Aitana Torres Lorenzo 3A Sant Gabriel de Barcelona

    Crec que aquesta reflexió és una metàfora de com Déu, espera de nosaltres que creixem com a persones i donem el nostre major fruit.

    ResponElimina
  7. Pol Hurtado 3 ESO Col·legi Sant Gabriel de Barcelona
    Crec que el fet de conrear en un objectiu et donara fruits si perseveres i creus en tu mateix, ja que tot lo que tu facis, potser en un futur et beneficia en alguna cosa. Per això es bó conrear ja que et donara fruits.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies