Passa al contingut principal

PREGArock: Quiero, quiero y quiero. Arnau Griso


https://youtu.be/SpdlW9BMB0E

(estribillo)
Yo quiero y quiero y quiero y quiero
compartir todo lo bueno
y aprender a vivir lento.
Porque quiero y quiero y quiero y quiero
poner a dieta el ego
y aprender a vivir más con menos.

"Quiero, quiero, quiero" argumenta en la seva lletra el clàssic joc de demanar/concedir tres desitjos. Component la cançó ens vam adonar que, quan no et falta res, això es converteix en un exercici molt difícil. Per això vam viatjar a Uganda, on vam gravar el videoclip i vam entendre que hi ha moltes formes de "voler", i que el "tenir" i la felicitat no sempre van de la mà ".
L’Arnau i l’Eric es van llançar a col·laborar amb l'ONG Petits Detalls de la qual ens asseguren que és un equip de persones sorprenentment jove i amb unes ganes immenses d'ajudar els que més ho necessiten. L'ONG es dedica a promoure projectes enfocats a millorar el nivell de vida de la infància basats en l'educació, desenvolupament social, salut bàsica i empoderament de dones i nenes de forma local en zones rurals d'Uganda.

Comentaris

  1. Marti sgviladecans 2nA28 de maig del 2021, a les 9:18

    Aquesta cançó m'ajuda't a reflexionar i pensar en els demes i que tots podem ser feliços amb poc,no fa falta tenir objectes material

    ResponElimina
  2. SGVILADECANS

    Jo crec que si te fixas en la lletra et fa reflexionar molt i posarte en la pell dels Altres.

    ResponElimina
  3. Dayana González Pinedo. 2n B ESO. Sant Gabriel de Barcelona
    Sincerament, aquesta canció m'encanta. El que diu Arnau Griso en aquesta cançó és molt important. Hem d'aprendre a compartir tot lo bo amb les persones i no ser egoistes. També hem d'aprendre a disfrutar més la vida i a saber viure amb menys i més, no envejar les coses dels demes. Com diu la reflexió hi han moltes formes de "voler", i el "tenir" amb la felicitat no sempre van de la mà. Ja que moltes vegades no valorem el que tenim fins que ho perdem. És un acte molt bonic el que han fet aquells dos nois. Tots hauriem de ser així.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies