Passa al contingut principal

A contrallum: Profund


Ampliar la imatge i comentar-la amb el text
Les paraules adquireixen un matís diferent quan s’afegeix un «profund» al darrere. Sempre m'ha semblat que pensar alguna cosa i pensar una cosa profundament són coses ben diferents. Senyor, et demano els ulls i el cor per buscar aquesta profunditat en les coses importants de la vida. No com un hashtag ni com a eslògan, sinó com a forma concreta de viure l'evangeli. A l'entranyes de la vida.

Comentaris

  1. Alejandro simon 1rB Sant Gabriel Barcelona
    Jo crec que quan tens un pensament profund és quan penses en la família,els amics,les teves mascotes i també per fer un pensament profund has de concentrarte molt en aquell pensament.Per a mi un pensament profund d'alguna cosa es una cosa molt bonica el que recordes.

    ResponElimina
  2. David Bonet Guardia, 1B ESO Sant Gabriel Barcelona.
    Ami les coses mes importants son la meva família, les meves mascotes, els meus amics, els meus avis, etc. Sempre quan pasa alguna cosa a la gent que estimo es com si em passi ami i intento ajudar-li.

    ResponElimina
  3. Brais Benito Colegi Sant Gabriel Barcelona 1ESO B

    Aquesta reflexió per mi a significad que pensar profundament és mes important que pensar normal, perquè si una cosa tinteresa com la teva mascota estas pensat profundament perquè timporta molt.

    ResponElimina
  4. Dídac González 1rB SG Barcelona

    De vegades tenim pensaments profunds al nostre cap i només li donem voltes a aquest pensament, potser es un pensament bo, dolent, trist i penso que de vegades podem dir-lo perque alguna persona ens pugui ajudar o perque també es senti feliç amb nosaltres.

    ResponElimina
  5. Alex Garcia Toro Sant Gabriel de Barcelona 1rESO B

    Jo crec que pensar profundament és: donar voltes a un assumpte i relacionar-les amb coses que et passen en vida.I pensar alguna cosa, no li dones voltes i no ho relaciones (només és una idea principal).
    Jo crec que els pensaments profnds son la família,els amic,les mascotes,etc.
    La vida,no es sempre posant hastags i eslògans.

    ResponElimina
  6. Mar
    per ami el mes inportan son la familia

    ResponElimina
  7. Anna Gallego SGBarcelona 1r ESO B

    Jo penso que el que diu d'afegir un «profund» al darrere significa que penses més concentrat en algo important per a tú, com per exemple la família, els amics, les mascotes, etc. o sigui que els problemes que tenen ells també t'afecten a tú.

    ResponElimina
  8. Edna Iborra 1 esoB Sant Gabriel Barcelona
    Jo crec que hi ha molta diferència entre pensar profunt i pensar profundament, la
    diferencia que hi ha és que per ami pensar profundament és una cosa que vols tu i les vols aconseguir amb valentia, que no pares de fer-li voltes.
    Per a mi les coses importants en la meva vida és els meus avis, la meva família, els meus amics i el treball que faré.

    ResponElimina
  9. Tony Col·legi Sant Grabiel de Barcelona 1ESOB
    Jo crec que a vegades passen coses (a familiars o amics) que fan que tinguis un pensament profund. Aquest pensament profund és una preocupació, o una pregunta que et fas a tu mateix. Això ens fa donar li voltés i de vegades o relacionem amb altres. Si tens un pensament profund, és o bé perquè et preocupa alguna cosa, o perquè no entens aquella situació.

    ResponElimina
  10. Lucía Pulido García Sg Barcelona 1rB ESO

    Quan pensem una cosa sense tancar els ulls pot ser que no sigui una cosa important, en canvi, si pensem alguna cosa amb els ulls tancats serà una cosa amb importancia ya sigui amics, família, mascotes etc... que són d'importància perquè són éssers estimats

    ResponElimina
  11. Jeremy González Pinedo 1rB ESO Sant Gabriel de Barcelona

    Jo penso que hem de profunditzar en les coses que ens agraden i que siguin importants en la teva vida com la família, els amics o els estudis... Profunditzar no es estar una gaire estona pensant en qualsevol cosa, profunditzar és donar-li importància a les coses importants.

    ResponElimina
  12. Iván Pérez Guerrero 1rB Sant Gabriel Barcelona
    Aquest text ens fa reflexionar en la importància que li donem a les cosas, per exemple, ens passem mes estona amb el móvil, li donem importancia al que no mereix tenir importancia que es els videojocs, tenim que donar-li mes importancia a les cosas com la familia, els amics, les mascotas etc... Hem de donar-li més energia a lo que en realitat ho mereix.

    ResponElimina
  13. Neizan Garcia Cano 1rB SGBCN

    Pensar profundament és pensar en coses que de veritat té important molt i que són especials per tu. Que amb aquella cosa passes molt de temps pensant i donen voltes al cap. I pensar profund no son pensament necessaris son pensament que te han d'importar molt per això li dones moltes voltes al cap.

    ResponElimina
  14. Chloe Perez Mulet 1rB ESO SGBCN

    Com diu la reflexió pensar alguna cosa i pensar una cosa profundament es molt diferent, quan penses alguna cosa no li dones tanta importància, però quan penses una cosa profundament li dones mes voltes, penses mes, li dones mes importància...
    Quan jo penso alguna cosa profundament penso en la meva família, en els meus amics o en les meves mascotes, penso moments bonics i divertits que vaig passar amb ells.

    ResponElimina
  15. Martina Cloquell 1rB ESO Sant Gabriel de Barcelona

    Un pensament profund és quan tu penses en alguna cosa o algú que et faci feliç, és a dir la teva família, els amics, la teva mascota, etc ... aquestes ppresona són les que de veritat volem.

    ResponElimina
  16. Mireia Gutierrez 1erB ESO Sant gabriel de barcelona.

    Jo penso que un pensament el podem tenir tots els dies però un pensament profund no, crec que tenir un pensament profund és bo per pensar bé els coses i aprendre.

    ResponElimina
  17. Xiya Lu 1rB d'eso Sant Gabriel Barcelona

    Aquest text hem fa pensar molt les profunditats de la vida com les persones que estimo que per a mí són: la família, perquè m'ha cuidat molt i m'ha estimat molt. Els amics, perque hem passat coses divertides, i sobretot el més important de la vida per a mí és: jo mateixa. Perquè som nosaltres que vivim en aquesta vida, i ens tenem que estimar molt a nosaltres mateix.

    ResponElimina
  18. Nerea Torredeflot 1r Eso B Sant Gabriel Barcelona

    Aquesta reflexio per mi te molta rao per que les coses que penses si les penses en profun son coses difernt, distintes, perque en profun saps bé el que estas pensan, analitzes millor els pensaments.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies