Passa al contingut principal

Demà: Dia Mundial del Medi Ambient


Reimagina. Recupera. Restaura. És el nostre moment

No podem tornar enrere en el temps. Però podem conrear arbres, reverdir les nostres ciutats, repoblar els nostres jardins amb espècies silvestres, canviar les nostres dietes i netejar rius i costes. Som la generació que pot fer les paus amb la natura.
És la nostra última oportunitat per corregir el rumb: prevenir la catàstrofe climàtica, aturar la creixent onada de contaminació i deixalles, i frenar la pèrdua de biodiversitat.
Tu també pots protegir el que queda i reparar el que ha estat danyat.
Siguem actius, no ansiosos. Siguem audaços, no tímids. És el nostre moment. És el teu moment. Uneix-te a #GeneraciónRestauración.

Per saber més https://www.worldenvironmentday.global/es


Comentaris

  1. Hasan Iftikhar 2nB ESO Sg BCN9 de juny del 2021, a les 8:29

    El Dia Mundial del Medi Ambient em sembla un dia molt important durant tot l'any, ja que normalment nosaltres no fem moltes coses per salvar el nostre planeta, és més, nosaltres mateixos estem provocant una destrucció al medi ambient. Però a l'hora de fer això, no tenim en compte que una de les coses que ens permet viure és el medi ambient, perquè els arbres ens donen oxigen, i si no estiguessin, no podriem viure. En resum, que els arbres en donen vida, però nosaltres els destruim sense tenir-ho en compte. O sigui, que si encara no hem començat a ajudar al nostre planeta, ara mateix és una possible oportunitat per començar-ho ja.

    ResponElimina
  2. Claudia Molina 2B ESO Sg Barcelona
    jo crec que hem de canviar una mica el món encara que a la gent li d'igual però hem de tenir cura aquest planeta si no volem que es vagi per tant plàstic o escombraries que llencem a la mar i aquella gent està fent molt de mal als animals marins que després es moren de tant plàstic que tenen a dins.

    ResponElimina
  3. Iker Parra 2nB ESO SG Barcelona

    Aquesta reflexió jo penso que és una bona idea celebrar el dia mundial del medi ambient, ja que últimament la gent està contaminant el planeta i això està provocant un canvi mediambiental. També últimament hi ha augment molts incendis per culpa dels humans.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies