Passa al contingut principal

PREGAcine: Like and Follow

“Like and follow” és un curt breu i molt divertit que mostra a un mòbil que treu a passejar a un nen. Aquest és un ésser malvat que es dedica a mantenir l'atenció de l'infant amb “likes” i jocs diversos. Tot amb el propòsit que segueixi captiu de la seva pantalla en lloc de gaudir de l'entorn i de jugar amb els amics. El missatge seria un tant obvi de no ser perquè està realitzat amb un magnífic sentit de l'humor. El desenllaç, de fet, és molt enginyós, perquè canvia sorprenentment la perspectiva.
Quantes vegades al dia ens descobrim dispersos i fent alguna cosa diferent del que se suposava que havíem de fer?

La sort que tenim és que, per molt que ens dispersem i se'ns vagi la mirada i l'atenció a altres coses, Ell (Jesús) està sempre disposat a esperar-nos per caminar al nostre costat.

Comentaris

  1. Claudia Molina 2B ESO Sg Barcelona
    Jo crec que la gent està més pendent de els likes i les publicacions de fotos o els videojocs dels mòbils que el que ha fet aquet nen a la fin ha estat molt be amb deixar el mòbil i anar a gaudir amb els seus amics i deixar una mica el telefon.

    ResponElimina
  2. Crec que ara estem més pendents en els mòbils que en altres coses mes importantes.La història vols dir que el nen s'oblida de l'món mirant el mòbil que s'alimenta amb likes i dels vídeo jocs, fins que s'adona que pot jugar amb els amics.

    ResponElimina
  3. Iker Parra 2nB ESO SG Barcelona

    Amb aquesta reflexió jo penso que últimament estem amb una addicció als aparells electrònics i hem d'evitar-ho, ja que això fa que no prestem tanta atenció al nostre voltant.

    ResponElimina
  4. Hasan Iftikhar 2nB ESO Sg BCN9 de juny del 2021, a les 8:41

    Aquesta reflexió em sembla molt bona perquè tracta sobre que nosaltres no controlem al mòbil, sinó que els mòbil mateix ens controla a nosaltres. És a dir, que és com una adicció al mòbil, i si aviat no ho deixem, ens pot afectar molt a la salut. Encara que això no sembli res seriós, ho és. Per tant, hauriem de parar, no dic que no utilitzar mai el mòbil, sinó que només utilitzar-lo quan hi hagi una necessitat, i encara millor, que sigui el menys temps lliure. Ja que les pantalles dels mòbils que utilitzem són pantalles blaves, un tipus que són molt perillosos per als ulls i cervell, si estem durant molt de temps utilitzant el mòbil de manera contínua.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies