Passa al contingut principal

Mare Terra: Empremta CO4


Els col·legis gabrielistes ens hem adherit al Projecte EMPREMTA CO4 de l'organització Justícia i Pau. El seu objectiu és aconseguir un model cooperatiu d'educació per als ODS en el marc de l'ecologia integral i la justícia global que generi una petjada (CO)4, (COnsciència, COherència, COMPROMÍS i CONSTÀNCIA) en tots nosaltres, al nostre centre i al nostre entorn.

Per a aquest curs, volem incrementar la COnsciència i generar canvis en el nostre estil de vida que suposin una reducció de la petjada ecològica i una major implicació en la transformació social, fomentant la participació activa dels nois i noies als espais de presa de decisions.

Per això comptarem amb alumnat i professorat voluntari a cada col·legi que ens anirà guiant en aquest camí. Estigueu alerta: s'acosten canvis! Junts construirem un món millor!

“¡Elijamos cambiar! Avancemos con los jóvenes hacia estilos de vida más sencillos y respetuosos del medio ambiente. Y recemos para que todos tomemos las decisiones valientes, las decisiones necesarias para una vida más sobria y ecosostenible, inspirándonos por los jóvenes que ya que están comprometidos con este cambio. No son tontos, porque están comprometidos con el futuro de ellos. Por eso quieren cambiar lo que ellos van a heredar en un tiempo en que ya nosotros no estaremos”. Papa Francisco. Septiembre 2021

Comentaris

  1. Participar i contribuir a prendre decisions que ens afecten a tots. Tenim l'oportunitat de ser candidats al Consell Escolar...Participa!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies