Passa al contingut principal

PREGAcine: Electropolis


Electropolis és un curt realitzat al 2009 per 13 alumnes del Sheridan College, a Ontairo, Canadà. Una senzilla història, amb un inusual protagonista, l'homenet del semàfor, gravada al llarg de set mesos que ens deixa un preciós missatge: en ocasions per ser feliç cal sortir de la rutina i atrevir-se a ser diferent.

El nostre homenet protagonista decideix sortir de la seva avorrida rutina de ninotet parat i en marxa que regula el trànsit, proposant una cosa inesperada que commociona i canvia la vida dels vianants. Això sí, com en la vida mateixa, ser diferent, l'actuar a contracorrent, fora del que la majoria dicta, no és entès a la primera ni acaba tan bé com caldria.

L'important és ser conseqüent amb les nostres idees, sense fer mal a l'altre, però sense renunciar a la nostra manera d'entendre la vida que no té perquè ser la que ens marquin els altres.

Vosaltres, estimats joves, esteu cridats a ser la llum en la foscor de la nit de tants companys que encara no coneixen l'alegria de la vida nova en Jesús. XI Fòrum Internacional de Joves. Papa Francisco

Comentaris