Passa al contingut principal

PREGAcine: I wish...

 


Si no persegueixes els teus somnis ells et perseguiran a tu. Aquesta és l'original premissa del curt d'animació I Wish... La història va de perseguir els nostres somnis i de com habitualment no ho fem perquè ens deixem portar per la feina i la rutina. Per això el curt recrea un univers en el qual, quan una persona vol alguna cosa, aquest desig es manifesta a través d'una còpia etèria de si mateix que li mostra que seria molt feliç si complís aquest anhel. El desig més gran del protagonista és viatjar i com no ho fa, aquest desig es manifesta i comença a tocar-li els nassos recordant-li: "Que tu volies viatjar, que tu volies viatjar...." i així fins que el protagonista ha de prendre una decisió ".

Tot sembla impossible fins que es duu a terme. Nelson Mandela

Comentaris

  1. Anem tots i totes a la recerca de complir els nostres somnis!!!!Classe de Religió, 3r ESO A, sant Gabriel Barcelona

    ResponElimina
  2. ibrahim malik sgbarcelona.org 2 eso B

    Que jo tenia un desig d'anar al plaje baix a dir ala meva mare i ala meva mare a le meus cossin i ja tenia planeta quan vig. a riba al platja estava molt feliç que havia complir el meu somni .

    ResponElimina
  3. Laret Ronquillo 2 ESO A Sant Gabriel Barcelona

    Tens que complir els teus somnis per ser feliç, però no els fem perque estem ocupats en el col·legi, el treball, etc.
    I mai els complim.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies