Passa al contingut principal

Propòsits: Fer un voluntariat

 

I si resulta que el món no és res més que una gran decepció?
-Estarem perduts!
-Sí, a no ser que agafeu les coses del món que no us agradin i els doneu la volta fins a deixar-les amb el “cul a l'aire”… I podeu començar AVUI.
Cadena de favors

Contínuament veiem i escoltem els problemes i desgràcies dels altres, les catàstrofes ambientals que se succeeixen, les guerres, la pobresa, la violència,… i ens posem les mans al cap buscant a qui donar-li la culpa: als governants, als rics , o fins i tot a Déu. El cas és que sempre estem tirant pilotes fora, posant l'excusa que nosaltres, a la nostra “petita” posició no podem canviar res, tot depèn dels “altres”.

En canvi, jo et proposo trencar amb totes aquestes excuses i demanar-te que et facis voluntari. Ser voluntari és conspirar pel bé. És gratuït i genera llaços d'amistat. Els voluntaris són un immens exèrcit silenciós empenyent la societat i el món cap al bé aliens als interessos i les relacions de poder.
Aquest curs, més que mai, necessitem voluntaris per tenir cura del medi ambient, per provocar un canvi, per lluitar pel clima. Des de casa, a la teva escola, amb els teus amics... et necessitem!

Comentaris