Passa al contingut principal

Enfocar: Aquest Nadal, cada portal és important



La Campanya de Nadal 2021 de Càritas convida a posar la mirada “als milers de portals on no hi ha mula ni bou, però sí famílies que no arriben a final de mes”.
Amb el lema “Aquest Nadal, cada portal és important”, Càritas llança una crida a la col·laboració econòmica i a posar en pràctica la generositat amb les persones en situació més precària en una societat ferida, molt més pobra, fràgil i vulnerable.
Cada dia ens enfrontem amb una realitat que volíem entreveure diferent, com si fos el miratge d'una nova normalitat diferent i millor, plena de festa, de color i de somni. Ja són 11 milions de persones les que es troben en una situació d'exclusió social a Espanya, 2,5 milions més que el 2018. Aquest deteriorament va deixant una profunda empremta de desesperança i d'incertesa amb greus conseqüències per a les condicions de vida i els nivells d'integració social de les persones i les famílies.
Aquest Nadal ens porta una nova oportunitat per deixar néixer el millor que som i compartir-ho amb la resta de les persones per celebrar i agrair, però, també, per tenir presents i molt a prop els qui no arriben a final de mes ni saben si podran reunir-se i brindar per noves oportunitats.

Avui, que se celebra el Dia internacional de la Solidaritat Humana, ens preguntem...

Com podem ser bona notícia avui per als que no tenen feina, o vivenda, o viuen una vida precària, sense esperança, o amb malaltia? Com podem estrènyer les nostres relacions, fer que els altres ens importin una mica més, i posar en pràctica la generositat dels pastors que van acudir al portal sense saber què trobarien?

Comentaris

  1. A la classe de 3r B ESO ens sumem amb solidaritat i empatia al projecte de Càrites i considerem que sí, per suposat, cada portal és important.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies