Passa al contingut principal

Pregacine: Històries que ens uneixen


"Històries que ens uneixen" explica la història d'una àvia, la Lola, la seva néta i un amic de la família, un peluix de Mickey Mouse, que acompanya la Lola des de la seva infància. La Lola i la seva néta tenen una tradició familiar cada Nadal: decorar casa seva amb fanalets de paper en forma d'estrella fets a mà per elles mateixes. Però la néta creix i comença a perdre interès per aquest costum, fins que alguna cosa al seu interior li fa veure allò que aquesta tradició significa realment per a la seva àvia i la importància de la família.
Aquest minifilm descriu la nostàlgia, la importància de les tradicions familiars i de compartir-les de generació en generació per crear records memorables, honorar els avantpassats i nodrir les relacions familiars.

El valor de la família neix i es desenvolupa quan cadascun dels seus membres assumeix amb responsabilitat i alegria el paper que li ha tocat fer en la família. El valor de la família va més enllà de les trobades habituals i ineludibles, els moments d'alegria i la solució als problemes que quotidianament s'enfronten. El valor hi és i creix quan tota els membres procuren el benestar, el desenvolupament i la felicitat de tots els altres. La unió familiar no es plasma en una fotografia, es va teixint cada dia amb petits detalls d'afecte i atenció, només així demostrem un autèntic interès per cadascuna de les persones que viuen amb nosaltres. És en la família on podem viure plenament l’amor. 



Comentaris