Passa al contingut principal

A contrallum: "La nostra indiferència els condemna a l'oblit". Campanya Mans Unides 2022

 


La pandèmia del coronavirus ha agreujat la desigualtat i el nombre de persones amb gana aguda es duplicarà. Però, per desgràcia, aquestes xifres amaguen cares d'éssers humans que no tenim temps de mirar ni de tenir presents.

Amb el lema “La nostra indiferència els condemna a l'oblit”, la campanya de Mans Unides 2022, ens insta a alçar la veu davant de la creixent indiferència que s'està instaurant al nostre món. Si no reaccionem, sense la nostra mirada, atenció i suport, els més pobres del planeta seran oblidats i es faran invisibles.

La imatge de la campanya ens mostra el rostre de la pobresa d'una dona africana, que de mica en mica es dilueix i es va esborrant representant la invisibilitat i l'oblit dels més necessitats per part de les societats dels països rics. El cartell ens convida a prendre partit i a actuar per fer front a un problema global estancat: la desigualtat i la fam que provoquen la privació de drets fonamentals, en especial el de l'alimentació, i que reflectim en la crida a l'acció “Contra la fam, actua”. Volem despertar consciències anestesiades perquè ningú no es quedi enrere, perquè no és possible construir un món diferent amb gent indiferent.

Que la pobresa i la gana no siguin invisibles depèn de tu.

Veure vídeo de la campanya: https://youtu.be/GQQRIdEB3hM 2:16

Comentaris