Passa al contingut principal

Mare Terra: Feliç Dia de la Terra


 Avui commemorem el Dia de la Terra. Des d'ImagineGreen us instem que aquest esdeveniment suposi un punt d'inflexió en les vostres vides, marcant un nou rumb cap a un horitzó divers, que sigui capaç de respectar el planeta i totes les espècies que hi vivim.

“La major part dels habitants del planeta es consideren creients, i això hauria de provocar a les religions a entrar en un diàleg entre elles orientat a la cura de la natura, a la defensa dels pobres, a la construcció de xarxes de respecte i de fraternitat”. Encíclica LAUDATO SI'. Papa Francesc

ImagineGreen és un grup format per joves ecologistes, alumnes del Col·legi Sant Gabriel de Madrid. Ens orienta l'organització "Justícia i Pau", el propòsit principal de la qual és convertir la comunitat educativa en un ambient respectuós amb el medi ambient, inclusiu i respectuós amb tots els éssers que habiten la Terra sense distinció de gèneres, races o espècies. Es treballa a través de l'ecologia integral, la interculturalitat i els postulats de l'encíclica papal Laudato Si'.

Comentaris