Passa al contingut principal

WITHIN me: Autoestima

 

Tanca els ulls. Recolza les mans sobre el ventre. Dedica uns minuts a inspirar i exhalar l'aire a poc a poc mentre t'oblides de tot el que passa al teu voltant, destina els teus pensaments únicament a tu, al teu ésser, a la persona que ets i a allunyar de la teva ànima allò que et causa neguit. Comença la nostra petita sessió de Mindfulness per treballar l'autoestima. Connectats amb la nostra respiració, passarem a escoltar les frases següents que ens serviran de reforç pel nostre món interior. Escolta-les i repeteix aquelles paraules que et facin sentir tranquil·litat .

Per totes les vegades que no has pogut rebre aquesta amabilitat que tant necessitaves, per aquells moments en què no has estat amable amb tu mateix. Sóc la veu que habita dins teu; vull parlar-te com realment et mereixes: amb amor i respecte. Abraça't a tu mateix (en aquest moment podem creuar els braços sobre el nostre pit) i pensa com ets de valuós. Perdona't per no haver sabut apreciar-te abans. I ara grava al teu cap el següent missatge: ningú al món et necessita més que tu a tu mateix.

Tens una gran potencialitat i una major fortalesa per superar qualsevol adversitat que es presenti al teu camí. Potser t'has equivocat algunes vegades, de fet, estàs segur de quan i en quin moment ha estat. Potser alguns d'aquests errors et pesen més que altres, n'estàs segur. Però recorda que tens una ànima humana i que com a tal l'error t'és permès, igual que a la resta de persones que habiten aquest planeta; l'error és part del camí de la vida i tu ho saps, només és que t'espanta la idea de veure't feble. Però pensa que si no t'equivoques, si no et permets l'error, no podràs créixer, aprendre ni evolucionar com a persona.

Mereixes tot l'amor que et puguis donar, la culpa ara pertany només a un passat que ja no existeix. El que tens ara és el teu present, cada cop que inspires, respires amor cap a tu, i cada vegada que deixa anar l'aire en veritat estàs deixant sortir tot el que et neguiteja.

Agraeix la persona que ets, l'amor que et tens a tu mateix, poder comptar amb altres persones, agraeix també poder treballar la teva calma i la teva pau en aquest instant. Agraeix donar-te prioritat i estimar-te per damunt de tot. Agraeix ser tu. Repeteix mentalment aquestes paraules: 'valoro la meva vida i em valoro a mi, sóc una persona única i excepcional que no té res a témer'.

I ara, de mica en mica, torna a prendre consciència del teu cos i obre els ulls lentament.

Música de fons https://youtu.be/2OEL4P1Rz04?list=RDhlWiI4xVXKY


Comentaris