Passa al contingut principal

Intuïcions: Caure a les xarxes


Cada dia més i més persones se sumen a les xarxes socials. Tothom hi busca alguna cosa: entreteniment, conèixer gent, informació. Les xarxes socials són ja –i més en aquests moments– la plaça pública on ens relacionem. Una plaça on no hi ha pràcticament fronteres.
I dins d'això, hi ha moltes maneres de ser a la xarxa. Però no totes són recomanables. Des de fa temps les xarxes socials s'han convertit en pou de frustració de moltes persones. El lloc on alguns se senten lliures per deixar anar totes les escombraries, odi, sarcasme feridor que porten dins. No només contra situacions, circumstàncies o idees; també contra altres persones que no consideren dignes de respecte. [..]
És clar que es pot parlar de tot i amb tothom. És clar que es pot opinar i tenir posicions diferents. Fins i tot hi haurà vegades que els que volen construir fiquin la pota en algun moment (això pot passar a qualsevol). El que no entenc és estar a les xarxes sense ser constructiu o, com a mínim, educat. Estar a xarxes és com a mínim una responsabilitat.

adap. @pastoralsj

Comentaris