Passa al contingut principal

WHITIN me: El sol dins nostre


Seieu amb els ulls tancats. Sentiu bé els vostres peus sobre el terra, els vostres glutis sobre la cadira, i tot el vostre cos en l’espai de la classe.
Preneu consciència de la vostra immobilitat, escolteu el soroll de la vostra respiració. Ara, fareu un exercici per treure el cansament i tots els neguits que us impedeixen veure el sol dins vostre.
Visualitzeu primer, els núvols grisos i negres en el cel, aquests representen els vostres neguits, les vostres pors, els vostre problemes, el vostre cansament.
Ara, a cada expiració, escoltareu dins vostre un vent que s’aixeca i expulsa els núvols. Tot seguit, observeu que un petit espai blau va apareixent enmig dels núvols. Aquest tros de cel blau s’engrandeix una mica més a cada respiració. Continueu al vostre ritme, aneu respirant i continueu expulsant els núvols grisos (pausa).
Ara el vostre cel és totalment blau i el sol brilla. Així quan sou feliços, el sol resplendeix  dins vostre. A cada inspiració, aspireu el sol, i a cada expiració, expandiu la seva joia i la seva llum en el vostre cor i en el vostre cap. Esteu bé (pausa).
Recordeu algun moment en què heu estat contents d’aprendre alguna nova cosa. Sentiu l’alegria d’aquest moment: teníeu el sol dins el cor. Guardeu aquesta sensació, ara esteu en aquesta feliç disposició en iniciar el que aprendrem avui.
Repreneu el contacte amb la vostra cadira, amb el terra, sentiu la presència dels vostres companys/es, tots/tes han fet brillar el cel blau dintre seu. Obriu els ulls, comencem a treballar.

Comentaris