Passa al contingut principal

INTUÏCIONS: El poder de les paraules


Quantes paraules creus que pots arribar a dir en un dia? Alguns estudis diuen que vora les 15.000! Moltes, no creus?

I si el que surt de la teva boca no són només paraules? I si tot el que dius i, sobretot, el com ho dius afecta de manera positiva o negativa a la persona amb la qual estàs parlant?

Doncs la veritat és que sí, les paraules tenen molt de poder, perquè transmeten pensaments, emocions, idees i molt més a qui tenim davant. Està científicament comprovat que qui parla positivament és més feliç que qui va maleint el món i les persones en el seu dia a dia.

Però no sempre resulta fàcil ser amable, oi? No sempre ens surt ser compassius amb les persones del nostre voltant. Compassió? Què té a veure la compassió amb tot això? Doncs molt, la compassió és aquell sentiment que fa que vulguem i desitgem el millor pel qui tenim al davant. Aprendre a tenir una mirada compassiva amb la gent que trobem cada dia potser no és fàcil, potser no ens surt d'entrada, però ara gira la truita i pensa: I si per un dia, tothom amb qui em creués volgués el millor per mi? Em parlés amb afecte, sense cap paraula que pogués ferir-me, corregint-me amb amor..., T'agradaria? No creus que sortiries de casa amb més ganes de trobar-te amb gent?

Doncs tu ara ets el gra de sorra que es creuarà amb molts altres, tens el poder de transformar vides a través de les teves paraules, miraràs de fer-ne un bon ús?

Comentaris