Passa al contingut principal

ENFOCAR: Arrels Gabrielistes

 

Bon dia!
Avui centrem la nostra mirada en el present, recordant d'on venim i cap a on ens dirigim. O com va dir el Pare Gabriel Deshayes una setmana abans de la seva mort, davant 300 germanes reunides, a les quals demanà que obrin escoles per als cecs, i afegeix:

"Penseu que soc vell per dur a terme projectes; però si em quedessin només vuit dies de vida, encara continuaria ocupant-me de les bones obres".

I un es pot preguntar, què són les bones obres? Doncs crec que és aquí on descobrim les arrels i el motor del Pare Gabriel, les bones obres són totes aquelles que fan que Déu estigui més present, ja sigui mitjançant bons actes, entregant-se als altres o fundant una nova ordre. I podríem dir que d'aquestes arrels Gabrielistes podem crear un perfil, un perfil Gabrielista per arribar a ser com ell, per sentir-nos més a prop i seguir els seus passos.
Així doncs, a poc a poc, durant aquest curs us anirem descobrint aquest perfil per poder millorar i acostar-nos al nostre Pare Gabriel.

Desitjo que puguem anar descobrint aquestes arrels i aprofundint en aquest motor que va impulsar al Pare Gabriel i que, com ell, un dia puguem dir que volem ocupar-nos de les bones obres.

Que tingueu un bon divendres!

Comentaris