Passa al contingut principal

PREGAcine: Focus Mode

 


Bon dia!
Comencem una nova setmana amb aquest vídeo d'Apple per promocionar els seus dispositius. Ja d'entrada sobta veure que un comerciant ens enviï aquest missatge subliminal sobre la no desconnexió que vivim amb els mòbils a tal punt que necessitem un "mode avió" per poder estar tranquils. També et sents "perseguit" pel teu mòbil? Tens la necessitat constant de mirar si hi ha noves notificacions? Reflexiona-hi.
D'altra banda, em pregunto si utilitzem aquest concepte de "mode avió" en el nostre dia a dia. Som capaços de desconnectar del núvol per posar els peus a terra? Som capaços d'alçar la mirada per damunt del nostre dispositiu? Si una cosa ha quedat clara després de la pandèmia que vam viure és que necessitem relacionar-nos cara a cara. Et convido a pensar quin ús fas del teu mòbil i si creus que podria millorar. Pensa sobretot en les estones en què estàs amb amistats o família.

Desitjo que de mica en mica puguem desconnectar més d'aquests dispositius que sovint ens distreuen per poder viure una vida plena, una vida amb sentit, una vida mirada a través dels ulls i no de les pantalles, una vida que deixa de fer scroll per estimar més i millor. 

Que tingueu un bon dilluns.

Comentaris