Passa al contingut principal

PREGArock: Cuerda auxiliar


Bon dia!

Avui us porto un cant del grup Besmaya anomenat "Cuerda auxiliar". Un cant que parla d'una persona que no ha après a odiar, que viu en un palau, que es conforma amb la teva debilitat, que és capaç de treure't del forat més fosc, que cura les ferides més profundes i tot això encara que el facis culpable dels teus problemes. Un cant que fa referència a Déu, sobretot quan diu:

Vives en cajas de metal: o l'anomenat sagrari, "caixa de metall" que trobem a les esglésies o capelles amb una llumeta al costat encesa que indica que allà hi és Déu.
Curas con tu sangre: Fa referència a la mort de Jesús i com aquella mort dona vida i sana el passat.
He encontrado morada en tus palabras y un hogar: Fa referència als texts de la Bíblia que pels cristians és paraula de Déu que sempre té alguna cosa a dir en la vida de cada persona.
Arrodillado frente a un trozo de pan: Fa referència a aquell tros de pa que hi ha dintre del sagrari (la caixa de metall). Tros de pa que en cada missa es transforma en el cos de Jesús.

Però el que més em crida l'atenció és com acaba la cançó, amb una pregària que demana ser capaç de seguir el pla que Déu ha pensat per la seva vida: "Vengo a que me expliques la parábola en la cual me olvido de todo y me atrevo con tu plan." 

I jo et pregunto:
Què passaria si realment existeix un Déu que té un pla de vida pensat per tu perquè siguis feliç? T'agradaria saber-lo? O preferiries continuar fent el teu propi camí?

Com en aquests últims dies, segueixo desitjant que puguis trobar el camí que et porti a viure una vida plena i qui sap si en aquesta recerca trobis un pla pensat per tu.

Que tinguis un bon dia i un bon pont!

Comentaris