Passa al contingut principal

Enfocar: Autèntica

 


Bon dia!

Avui aquest sacerdot ens introdueix la segona paraula del que vol dir ser Gabrielista: l'autenticitat, ser una persona autèntica. Però què vol dir això? Doncs diria que el Padre Heriberto, així es diu el sacerdot, diu una frase per pensar: No trair allò que ets i a allò que vols ser. Dit d'una altra manera, segueix el teu camí, canvia'l si creus que ho has de fer, però sigues tu qui va prenent les decisions. Ei que això no vol dir passar dels consells dels teus estimats o de les correccions que et puguin fer a la vida, no. Això vol dir que tu vas traçant el teu camí, escoltant el teu voltant, però escollint tu si ha d'haver-hi un canvi en la teva vida o no, no per imposició sinó per convenciment.

Una persona autèntica és aquella que té un somni i un objectiu pel qual lluita tot forjant el seu camí. Un objectiu per saber cap on camines i un somni pel qual lluitar, tens clar els teus?

Tant de bo arribis a ser una persona ben autèntica, com ho va ser Sant Lluís Maria de Montfort, mantenint-se ferm en els camins i les decisions que moltes vegades li van causar malentesos i problemes, però que ell sabia eren el camí a seguir en el seu somni i objectiu: seguir al Senyor.

Que tinguis un bon dia!

Comentaris