Passa al contingut principal

Inspira't amb: Santa Teresa de Lisieux


Bon dia!
Avui, dia mundial de la infància, us presento a la Santa Teresa de Lisieux, religiosa carmelita francesa que va viure a la fi del segle XIX. Amb 15 anys va entrar al monestir i va morir amb 24 anys de tuberculosi. Ja de petita va patir la malaltia amb molta duresa. En aquests 9 anys de vida religiosa va escriure molts texts, d'entre ells el més conegut és "història d'una ànima". En tot aquest context va escriure:

"La vida és un instant entre dues eternitats."

Una frase molt senzilla, però molt real i profunda, la vida és curta. I molt més curta si la comparem amb la vida eterna de la qual ens parla Santa Teresa de Lisieux. La vida és curta i la seva ho va ser molt curta, ara bé, aquesta frase porta per ocultes dues coses:

  1. Reconeix que un dia morirà.
  2. No li fa por la mort, perquè sap que després hi ha una vida eterna.
I tu, davant aquestes preguntes sobre si hi ha vida després de la mort, què respons? Et fa respecte pensar en això? Creus que hi ha una vida eterna? T'agradaria que hi fos?

Desitjo que no tinguis por a fer-te aquestes preguntes, no per obsessionar-te amb el fet de morir sinó per intentar descobrir les preguntes més profundes, i qui sap, potser així la mateixa idea de saber que un dia moriràs deixa de fer-te respecte. Santa Teresa de Lisieux, pregueu per nosaltres!

Que tinguis un bon dia. 

Comentaris