Passa al contingut principal

MARE TERRA: Preparatius

 

Bon dia!
Comencem aquesta setmana amb la crida que fa el Banc d'Aliments per col·laborar amb la Gran Recapte d'aliments que es farà a finals de novembre, concretament el 24 i 25 de novembre. Tens pensat ajudar-hi? Ei, que tens moltes maneres de fer-ho, des d'ajudar in situ com a voluntari, recollint i ordenant els paquets (entre altres necessitats), aportant tu alguna cosa que compris o fins i tot donant a conèixer la Gran Recapte! Això ja depèn de tu, et queden un parell de setmanes per decidir-ho 😉
Sabeu què és el que més m'ha sobtat de tot? Veure la data de la recollida... Sabeu que coincideix oi? 24 de novembre, divendres... Correcte! És just el Black Friday, que probablement molts ja teniu al cap. És curiós que un gran acte de caritat coincideixi amb un gran acte de consumisme. Quin creieu que tindrà més aportacions? Bé, clarament és una pregunta irònica, però fa pensar, oi? Si més no, us deixo unes preguntes per pensar-hi:

  1. Estic esperant el Black Friday per comprar alguna cosa?
  2. Estic esperant la Gran Recapte per poder col·laborar-hi d'alguna manera?
  3. Tinc diners per comprar-me alguna cosa? I per donar i compartir amb els que més ho necessiten?

Tant de bo aprenguem a treure'ns d'allò que realment no necessitem tant per poder donar-ho als qui més ho necessiten. Però sobretot desitjo que no apartis la mirada cap aquells que ho passen malament.

Per cert, a part de la Gran Recapte, et recordo que al desembre tindrem l'Operació Quilo, una altra manera d'ajudar a la gent que viu al costat de casa teva. Ves-hi pensant.
Que tingueu un bon dia.

Comentaris