Passa al contingut principal

RELATS DEL MÓN: La bombeta

Bon dia!
Vet aquí que en un poble ple d'idees brillants i somnis per descobrir, hi havia un jove anomenat Thomas. Des de petit, en Thomas tenia una curiositat insaciable. Sempre estava buscant maneres d'entendre el món que l'envoltava. Però, com tots nosaltres, també cometia errors. Un dia, en Thomas va decidir que volia il·luminar el món. Va imaginar un objecte amb el qual podria desterrar la foscor i fer brillar la llum a tots els racons. Il·lusionat, es va embarcar en la tasca d'inventar la bombeta elèctrica. Però en Thomas no va tenir èxit de seguida. Va intentar-ho i provar-ho una vegada i una altra, però les seves bombetes no funcionaven com ell volia. Es va trobar amb molts obstacles, i alguns podrien haver pensat que estava cometent errors. Però, oh no!, per en Thomas, cada intent era una lliçó valuosa.
"No he fallat", deia amb un somriure a la cara. "Simplement, he trobat 10.000 maneres que no funcionen". En Thomas va persistir. Cada error que cometia no el desanimava, sinó que l'acostava més al seu objectiu. Va aprendre de cada intent fallit i va ajustar el seu enfocament.
Finalment, després de molt esforç i paciència, en Thomas Alva Edison va aconseguir el que molts creien impossible: va encendre la primera bombeta elèctrica.
I tu, ets de les persones que es donen per vençudes a la primera o de les que volen trobar les 10.000 maneres que no funcionen fins a trobar la correcta?
Saps què? La fe pot ser com aquesta història, com no sé com trobar la manera correcta la dono per perduda, la dono per morta, però: I si resulta que només has de trobar la manera de connectar amb Déu? Qui sap...

Tant de bo trobis aquest esperit de superació que et porti a buscar el que molts creuen que pot ser impossible. Ànim, no et rendeixis, sigues perseverant i deixa't sorprendre.

Que tinguis un bon dia.

Comentaris