Passa al contingut principal

A CONTRALLUM: Llibres

 


Bon dia,
Què et suscita aquesta imatge?
A mi llibertat, somnis, llum... Llibertat de pensament, de creació, d'imaginació, una llibertat sense límits. Somnis ja que la bona lectura et fa pensar, conèixer-te i descobrir o empoderar el teu futur. I llum perquè la lectura et pot revelar quelcom en la teva vida que et condueix a un canvi, personal, vivencial o de vida, una frase que et marca el curs de la teva existència. I ho dic de veritat, des de la meva pròpia experiència. A tu t'ha passat alguna vegada?
L'altre dia llegia una frase de l'historiador Daniel J. Boorstin que deia: "Llegint descobrim el nostre món, la nostra història i a nosaltres mateixos."
T'he de dir que d'entre tots els llibres el que més m'ha transformat la vida és un: La Bíblia, un llibre que cada vegada que l'obro té alguna cosa escrita per a mi. Ja sigui una paraula, una frase o un personatge amb el qual em sento identificat, aquell relat té quelcom que em mou a fer alguna cosa. T'ha passat alguna vegada?

Tant de bo durant aquest Advent algun dels texts que utilitzaràs per preparar l'Advent et pugui dir alguna cosa. Estigues alerta i esbrina el missatge que hi ha per tu.

Que tinguis un bon dia.

Comentaris