Passa al contingut principal

MARE TERRA: Tornar verd el món

 


Bon dia!

Acabem la setmana amb un vídeo esperançador: Som capaços de tornar verd allò que ara és un desert! Resulta curiós veure que l'espècie humana funciona una mica així: primer m'ho carrego i després ho intento arreglar (unes vegades millor que d'altres). Aquest fet m'ha portat a pensar en la història del poble d'Israel. Sí, aquell poble que va ser escollit per Déu per ser referent en el món i que cada dos per tres havia de ser salvat per Déu per haver-lo traït amb altres déus, abandonat o oblidat. El més curiós és que la història d'aquest poble vers el seu Déu, resulta que no parla només d'ells sinó de tota la humanitat. És com aquella dita del segle II a.C. que diu: "L'home és l'únic animal que ensopega dues vegades amb la mateixa pedra". També t'ha passat?

Aquest diumenge comença l'Advent, un temps de preparació per reconèixer aquestes ensopegades del dia a dia i mirar de canviar-les.

Tant de bo aprofitis aquest temps d'Advent per pensar en les vegades que t'has equivocat i veure què pots fer en el dia a dia per sanar aquelles ferides, sobretot amb els altres. Aprofita també i pensa com està la teva relació amb Déu: refredada?, oblidada?, en connexió? Et convido a mirar de tornar-la més verda. Ànims 😊

Que passeu un bon dia.

Comentaris