Passa al contingut principal

MARE TERRA: Tot compta

 

Bon dia!
Comencem el dijous amb un vídeo que pot semblar inversemblant, però que ens parla d'una realitat molt present en els nostres ecosistemes: la presència del plàstic. Què passaria si fóssim nosaltres els afectats directament per aquestes restes de plàstic? T'agradaria viure com es mostra en el vídeo? Segurament tots tenim clara la resposta, però com que això no està passant... Oi?
Bé avui aquest vídeo ens llança un repte: Què puc fer jo per no col·laborar en la producció de plàstic? Soc capaç de deixar d'utilitzar i comprar productes que continguin aquests plàstics?
Vull fer-te la següent reflexió: s'apropa el Nadal, les festes, les compres i els regals, quina petjada deixaràs tu durant aquest temps? Sortiràs a comprar a peu o utilitzaràs plataformes onlines que t'ho porten a casa? Cada acte compta, pensa abans de comprar.

Desitjo que aquest Advent i Nadal pensis també en el teu planeta, aquest que et manté viu i et cuida. Recorda que el Nadal és un temps per estimar, per mostrar amor als altres.

Que passis un bon dia.

Comentaris