Passa al contingut principal

A CONTRALLUM: Veure món


Bon dia!

Fa poc llegia una notícia sobre un matrimoni que ha visitat 195 països en 50 anys. Explicaven el seu testimoni i anècdotes dels gairebé més de 4 anys que han estat fora de casa, si sumen l'estada de cada viatge. I és que han viscut des d'huracans i guerres a moments inoblidables de contacte amb la natura.

Això m'ha fet pensar en els Instagramers, Youtubers, etc. que també recorren el món, mostrant la seva vivència com "la millor experiència que algú pot fer a la seva vida". El que m'ha sorprès més de l'entrevista a aquest matrimoni són dues afirmacions que fan: "Viatjar et fa més tolerant, aprens a no jutjar" i "A casa és on s'està més bé".

  1. Segueixes algun/a influencer d'aquest estil? Què n'opines del seu contingut? Per què els segueixes?

  2. Ets dels qui somia en veure món? Per què? Amb quina finalitat?

  3. Quina de les dues virtuts creus que et falta millorar més: tolerància o no jutjar?

  4. Què n'opines de la frase "A casa és on s'està més bé"?

Desitjo que puguis viure no només els viatges de la teva vida, sinó cada dia de la teva vida a la llum de l’aprenentatge que ha fet aquest matrimoni sobre la tolerància i el fet de no jutjar. Serien com aquelles paraules que diu Sant Pau: "Per això no tens excusa, tu que et poses a fer de jutge; quan judiques els altres, et condemnes a tu mateix, perquè fas de jutge, però actues com ells." Rm 2, 1

Que tinguis un bon dia.

Comentaris