Passa al contingut principal

ENFOCAR: Lliure

 

Imagen de Freepik

Bon dia!
Continuem completant el significat de ser una persona GABRIELISTA! Recordes per quina lletra anem? En capítols anteriors hem vist que una persona Gabrielista és: Generosa, Autèntica, Bondadosa, Responsable, Implicada, Equilibrada i... avui toca LLIURE!
I com sempre, el nostre Pare de Montfort ens serveix de far il·luminant cada paraula amb la seva vida. Doncs bé, al 1706, Montfort vivia l'evangeli d'una manera molt profunda, però els altres sacerdots no ho veien gaire bé. Va ser tan gran la seva enveja que van boicotejar algunes de les seves missions perquè el P. de Montfort quedés malament, fins al punt que el seu bisbe li va prohibir anar de missions. Davant d'aquest fet, el P. de Montfort va decidir anar a parlar amb el Papa. Quan finalment va poder parlar amb ell, Montfort li va explicar la manera de vida que volia seguir: Anar de poble en poble donant a conèixer Jesús. Per a la seva grata sorpresa el Papa no només li va dir que anés a fer el que desitjava sinó que el va anomenar "Missioner apostòlic", amb la qual cosa no va tenir més problemes per poder realitzar les seves missions.
El P. de Montfort va ser lliure per prendre les decisions amb valentia. Ni el seu bisbe li va impedir anar a veure el Papa per seguir amb el seu propòsit a la vida, aquell que ell sentia que venia de Jesús.
  1. Per què creus que Montfort es va atrevir a anar a veure el Papa? Quina va ser la seva motivació?
  2. I tu, què fas davant dels canvis de la vida, et resignes o lluites per ells?
  3. T'has trobat mai en una situació similar?

Desitjo que puguis trobar la llibertat que vivia el nostre Pare de Montfort. Ell avui pot ser el teu guia, demana-li que t'il·lumini el camí a seguir com ell li demanava a Maria. Pots perdre alguna cosa per provar-ho?

Que tinguis un bon dia.

Comentaris