Passa al contingut principal

MARE TERRA: Un dinosaure a l'hemicicle

 


Bon dia!
Avui parlem del canvi climàtic de la mà d'un expert en extincions... Bé, una mica d'humor sempre va bé per començar un divendres oi? :)
Sé que, de vegades, parlar de canvi climàtic pot semblar com molt impossible quan fem referència a les polítiques i interessos mundials, però mai se sap on podeu arribar a estar cadascú i cadascuna de vosaltres. T'imagines que dintre uns anys un dels teus companys i companyes, o fins i tot tu, arribés a ocupar un lloc important i influent en una empresa a nivell mundial?; o que et convertissis en un bon o una bona política de la Unió Europea amb capacitat de decisió de les polítiques mundials? I si simplement fossis tu el o la qui transmetés la importància de la cura del planeta a altres que poden esdevenir influents? Així doncs, potser estàs cridat i cridada a fer de dinosaure.
  1. Què et sembla l'argument que exposa el dinosaure?
  2. Creus que és important parlar d'aquest tema?
  3. Et sents cridat o cridada a compartir aquest missatge a altres? O esperes que algun dia tot canviï?

Tant de bo la cura del planeta passi per les mans de tots, per petit que sigui el gest que puguem fer cadascú, potser és el gra de sorra que fa inclinar la balança cap a un canvi. T'apuntes a formar part dels qui volen cuidar —i fer que altres cuidin— el planeta?

Que tinguis un bon dia.

Comentaris