Passa al contingut principal

ENFOCAR: Sembrant Futur!


Bon dia!
A un pas de començar les vacances d'estiu, m'agradaria que et dediquessis un moment a revisar aquest curs escolar. Concretament, m'agradaria que et prenguessis uns minuts i et fixessis en com has viscut el lema d'aquest curs: “Sembrant Futur!”. Per això, simplement pensa en tu com en aquella llavor que va ser plantada a principi de curs i respon-te sincerament i sense por:
  • He crescut personalment? Es tracta aquí que pensis en tu, com a persona, allò que et fa ser i allò que veuen els altres. El teu comportament, el tracte cap als altres i cap a tu mateix/a. Creus que ha millorat?, ¿en què has crescut?
  • He madurat mentalment? Et convido aquí a pensar en tots els coneixements que has adquirit, les vivències que has experimentat —tant acadèmiques com de la vida—. Parlo de madurar la teva opinió, de ser més crític/a amb les coses, de tenir aquesta capacitat de decidir per tu mateix/a. Creus que has millorat?, en què has madurat?
  • M'he cuidat espiritualment? M'agradaria que et preguntessis sobre allò que de vegades resulta desconegut o invisible, sobre aquests dubtes existencials que són tan difícils de respondre, sobre el fet de preguntar-te: Hi ha res més?, o Això és tot? M'agradaria que pensessis si t'has preocupat a fer-te aquestes preguntes i tantes altres, si t'has atrevit a caminar en aquesta direcció o tens aparcat el tema. Creus que has alimentat el teu esperit?, com l'has cuidat?

Cos, ment i ànima, tres essències de la persona que et convidem a cuidar durant tot el curs i durant tota la teva vida. Et convido que les vagis descobrint més, també a l'estiu, ja que totes parlen d'una part important de tu, del que ets i del que desitges ser.

Que tinguis un bon dia i un bon estiu.
Ens veiem el curs vinent!
Us trobaré a faltar! <3

Comentaris