Passa al contingut principal

MARE Terra: Laticus metallicus

 

Bon dia!
Comencem la jornada amb una mica d'humor de la mà d'aquest noi que es diu Javier Clemente. Ell és graduat en ciències ambientals i especialitzat en gestió sostenible de residus. Ell, a través del seu projecte "Todos somos reciclaje" —que podeu trobar a Youtube, Instagram i altres plataformes—, es dedica a educar ambientalment a la gent, o dit d'una altra manera, mostra al món les diferents maneres amb les que un pot cuidar el planeta i a corregir hàbits de reciclatge que es consideren socialment "bons" quan no sempre ho són.
En el seu perfil de Youtube, ens deixa una frase sobre sostenibilitat i reciclatge que us comparteixo:

Recorda: "El millor residu és el que no es genera" i el coneixement és la teva millor eina per cuidar el medi ambient.

  • Quin és el residu més estrany que t'has arribat a trobar caminant per la natura?
  • Què fas quan veus una "laticus metallicus" a la natura? I a la ciutat?
  • Quin creus que és el missatge que vol transmetre aquest Youtuber amb la frase "el millor residu és el que no es genera"?

Amb el reciclatge la cosa no va de si ho faig bé o no, sinó de procurar millorar dia a dia, aprendre més i, com diu en Javier, generar menys. Com he dit altres vegades, cada gest compta, des de llençar cada cosa al seu lloc a recollir brossa que han generat altres persones. Reciclar o cuidar el planeta no parla de tu sinó de l'amor i la cura que vols per al teu planeta i per al benestar de tota la humanitat. T'animes a millorar? Descobrir i seguir gent experta que parla del tema et pot ajudar ;)

Que tinguis un bon dia!

Comentaris