Passa al contingut principal

WITHIN me: Escaneja’t

Escaneja’t
Explicació: Quan desenvolupes la consciència del teu cos i dels teus moviments i la portes a qualsevol activitat del teu dia a dia, és com si s’encengués una bombeta cap a tu mateix, que il·lumina el teu cos. L'objectiu és fer les teves activitats des del punt de vista del moviment i alhora de les emocions i pensaments que t'acompanyen durant aquestes accions. Això et permet adonar-te del que fas i, per descomptat, aquest és el primer pas per a poder modificar el que no funciona per a tu.
Activitat: Aquesta és una manera de recórrer el teu cos a través de preguntes, dirigint la teva atenció i generant consciència. Sent com està el teva peu dret, com perceps el teu peu esquerre, la sensació que tens en un genoll, en l'altra. Com tens la pelvis, si estàs assegut, en quina part de la pelvis tens el pes, quina forma té la teva esquena, on és la teva espatlla esquerra, on és la teva espatlla dreta, on és el teu cap, al centre o cap a algun dels costats. Pots anar fent-te preguntes i el teu cervell anirà buscant respostes, la curiositat mou el cervell. A través d'aquestes preguntes, la consciència del teu cos augmenta.

Comentaris

  1. Joel Comuñas Sant Gabriel de Barcelona

    A mi aquesta reflexió m'agradat i crec que hem de ser conscient de tot sempre.

    ResponElimina
  2. LAIA TORRES 3B ESO, Barcelona5 de desembre del 2019, a les 8:32

    M'ha semblat molt interessant la reflexió d'avui. M'agrada que es parli d'aquestes coses a classe, una bona manera de començar el dia.

    ResponElimina
  3. És interessant ser conscients del nostre cos i donar-li l'atenció que necessita.

    ResponElimina
  4. Hi ha vegades en que no controlem el nostre cos ni el que sentim, per això, hem d'intentar ser conscients i controlar-ho.

    ResponElimina
  5. Johann Camilo Catillo Higuera Sant Gabriel de Barcelona

    M'agradat la reflexio i crec que hauriem que comprendre a les persones que experimenten això.

    ResponElimina
  6. Es molt interessant.

    ResponElimina
  7. M'ha agradat la reflexió perquè així coneixem més com ens sentim quan actuem amb un sentiment per dins.

    ResponElimina
  8. Paula Moreno 1r ESO, Torroella de Montgrí13 de desembre del 2019, a les 9:24

    Em sembla molt bonica aquesta reflexió perquè així tothom aportarà alguna cosa alguna cosa de si mateix i si encara no ha ha fet segurament ho farà.

    Bon cap de setmana!!!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Comparteix la teva opinió de manera responsable i evita l'anonimat: Escriu el teu nom, el curs i el teu cole gabrielista. Moltes gràcies